LNT Canada is a national non-profit organization dedicated to promoting responsible outdoor recreation through education, research and partnerships.

You are not logged in. Would you like to login or register?

3/01/2018 7:28 pm  #1

Fix for Photo-bucket issue

As you may know, lots of folks made awesome trip reports, etc., and posted photos they had stored on Photobucket. Then Photobucket basically “blackmailed” its users, with the result that a lot of photos are not visible, being replaced by a logo and message, rendering the visual information lost.

However, today I ran across this post on hammock forums. The hammock forums guy is reporting that someone on ADVrider site wrote a fix for it—-a browser extension for Chrome and Firefox users.

ADVrider post link:

Don’t know much about this stuff, and haven’t tried it myself yet, but here is what he/she/they wrote:


Photobucket Fixer -- see all Photobucket images again!





Hey guys,

I wrote a Google Chrome browser extension that, once installed, will make all broken Photobucket images on any webpage visible again. To install it, if you're using Google Chrome, just go to this link, click Add to Chrome, and you're good to go! From then on, any page you visit with broken Photobucket images will show up as they did before Photobucket nuked them. You don't click on anything, or do anything else, to get the pictures to be fixed. It happens automatically. They will not be fixed for anyone else -- they will just show up as fixed for people using the browser extension.

In case anyone wants to look at the code behind the extension, you can look at it here:



Last edited by Methye (3/01/2018 7:30 pm)


3/02/2018 7:53 am  #2

Re: Fix for Photo-bucket issue

I believe another fix is to just right click on the 'photobucket' image and click display image in a new tab.. this method works for me but you have to do it for each and every photo.

Last edited by ATVenture (3/02/2018 7:53 am)


3/02/2018 7:54 am  #3

Re: Fix for Photo-bucket issue

I installed the chrome extension yesterday - works fine and as intended. I didn't notice any lag or performance issues (some extensions consume way more resources than necessary) as of yet.

Thank Methye!


Board footera